fbpx
Сьогодні
Фото 16:20 29 Тра 2021

Вперше серед випускників Київського військового ліцею імені Івана Богуна – 18 дівчат-ліцеїсток

Цьогоріч випускниками військового ліцею ім. І. Богуна стали не лише хлопці, а й 18 дівчат-ліцеїсток, які стануть офіцерами української армії.

Про це повідомив спікер Верховної Ради Дмитро Разумков у Facebook.

"Цьогорічний випуск у військовому ліцеї ім. І.Богуна – особливий. Зі стінами навчального закладу прощаються не лише хлопці, а й 18 дівчат-ліцеїсток, які зможуть долучитися до нашої армії", – написав він.

Разумков додав, що вихованці ліцею ім. І.Богуна є прикладом не тільки для своїх однолітків, але й для дорослих. "Адже героїзм та досягнення, які вони демонструють під час навчання, є справді важливими для нашої держави", – зазначив голова парламенту.

Перший випуск дівчат-ліцеїстом з Богуна

Як повідомляє 5 канал, 2 роки тому в ліцеї вирішили набрати на курс дівчат – більшість з них із військових родин. Нині вже випускниці – планують продовжувати свої династії та надалі вступатимуть до вищих військових навчальних закладів.

Викладачі та керівництво ліцею запевняють, що навчати дівчат не складніше, ніж хлопців. Проте потрібен досвід, аби зрозуміти певні нюанси – і правильно психологічно підготувати ліцеїсток до майбутньої служби. Загалом цьогоріч випустилося 300 майбутніх військових – або як їх тут називають "300 спартанців".

Перші випускниці ліцею І Богуна

Фото: 5 канал

Випуск у Богуна

Ліцеїсти станцювали прощальний вальс та за традицією підкидали капелюхи. Ліцеїстки ж – дозволили собі не стримувати емоцій. Декотрі дівчата навіть плакали.

Разумков з першими випускницями Богуна

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: