fbpx
Сьогодні
18:25 29 Тра 2021

До Дня Києва додаток Reface "оживив" відомі столичні стінописи: відео

Український додаток Reface, який замінює обличчя на гіфках та відео, запустив нову функцію Swap Animation. Вона дозволяє анімувати картини, статуї, персонажів відеоігор тощо, переносячи на них міміку свого обличчя. До Дня Києва команда Reface анімувала київські мурали.

Найвідоміші київські мурали, як-от «Відродження» на Андріївському узвозі та стінопис із дитиною, заспівали «Київський Вальс» — до дня Києва додаток із заміни облич у gif та відео Reface «оживив» відомі київські мурали та стріт-арт міста.

Reface запустив нову функцію — Swap Animation, яка дозволяє користувачам переносити своє обличчя на картини, статуї, постери, персонажів відеоігор й анімувати їх за допомогою музики та інших звуків.

У самому додатку користувачі можуть вставити своє обличчя в улюблений стінопис Києва і зробити так, щоб він співав якусь пісню з обраних.

«Ми б хотіли, щоб застосування нової функції насамперед мало креативний характер. Користувачі можуть оживляти не лише фотографії та переносити власне обличчя на них, а й пам'ятки архітектури, давньогрецьких філософів чи картини», — розповів СЕО та співзасновник Reface Діма Швець.

Він висловив сподівання, що технології можуть дати друге життя мистецтву. Додає, що такі експерименти завжди були цікаві його команді, тому вирішили, що день Києва — це найкраща можливість «оживити» стріт-арт міста й показати застосування нової технології.

Як анімувати зображення у Reface

  1. натиснути кнопку "+" і вибрати "Animate Image"
  2. обрати зображення в галереї або зробити селфі
  3. обрати анімацію

Зараз додаток доступний для завантажень у Google Play та App Store.

Reface посів перше місце в американському AppStore в категорії «Розваги» у вересні 2020 року, а також увійшов до списку «Найкращих додатків для розваги» Google Play у 2020 році. На початку року стартап залучив $5,5 млн інвестицій. За 2020 рік команда стартапу з головним офісом у Києві виросла від 30 до 180 працівників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: