fbpx
Сьогодні
15:24 28 Тра 2021

Корпоративний месенджер Slack додав нові стікери, щоб жінки могли повідомити про погане самопочуття під час менструації

Стікери були розроблені в партнерстві з додатком Flo і дизайнером з компанії McKinsey

Сьогодні, 28 травня, Міжнародний день охорони жіночого здоров'я. У цей день щорічно проводяться інформаційні заходи про жіноче здоров'я, щоб нагадати світові ще раз: здорова жінка — це запорука здоров'я всього людства, гарантія якісного життя для її членів сім'ї та оточуючих людей.

Про багато нюансів жіночого здоров'я не прийнято відкрито говорити в суспільстві. До таких питань відносяться менструації — період, коли організм вразливий, а самопочуття самої жінки може погіршитися настільки, що виконувати ті чи інші щоденні робочі завдання і комунікувати з колегами стає важко.

На цю проблему звернули увагу автори і розробники мобільного додатку для жіночого здоров'я Flo після того, як користувачці Софія Лу, дизайнер компанії McKisney і громадський діяч, поставила в статус червону краплю, щоб повідомити про погане самопочуття.

Автори і розробники мобільного додатку для жіночого здоров'я Flo в партнерстві з Софією розробили 4 смайлика, які можна використовувати в якості оновлення статусу в Slack, щоб інші користувачі могли проявити більше емпатії по відношенню до колеги.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от FLO HEALTH APP (@flotracker)

Завантажити стікери можна за посиланням

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: