fbpx
Сьогодні
16:30 27 Тра 2021

У Львові на стадіоні запрацює перший в Україні центр вакцинації: фото

English version here

На стадіоні у Львові з 29 травня запрацює перший в Україні центр вакцинації населення (ЦВН). Там зможуть отримати щеплення мешканці області, які записалися на вакцинацію через додаток «Дія».

Про це повідомив голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький.

Центр створять на базі стадіону «Арена Львів», щоб пришвидшити темпи вакцинації. Голова ОДА каже, що так хочуть забезпечити стійку здатність проводити щеплення зараз і в майбутньому.

Центр матиме все необхідне обладнання та засоби для проведення вакцинації й запобігання поширенню COVID-19, переконує Козицький. Його оснастять холодильниками для вакцин і комп'ютерами. Центр охоронятимуть.

У ЦВН працюватимуть лікарі, вакцинатори, реєстратори, медперсонал та експерти для роз'яснювально-консультативної роботи. Також будуть люди, які окремо відповідатимуть за зони медичного спостереження, дотримання протиепідемічних заходів, чергуватиме бригада екстреної (швидкої) медичної допомоги.

Відповідно до нормативно-правових документів, ЦВН є тимчасовими пунктами щеплень із можливістю зберігати там вакцини впродовж 24 годин.

Раніше повідомлялося, що у Львові планують створити центр масової вакцинації населення, його можуть відкрити на стадіоні "Арена Львів".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: