fbpx
Сьогодні
08:58 26 Тра 2021

Усправі Джуліані вилучили докази з “електронки” Луценка, Насірова та Левіна, - ЗМІ

В рамках розслідування проти колишнього адвоката Дональда Трампа Руді Джуліані федеральні прокурори Нью-Йорка вилучили докази з електронної пошти, які ймовірно належать колишньому генеральному прокурору Юрію Луценку, колишньому голові фіскальної служби Роману Насірову та бізнесмену Олександру Левіну.

Про це повідомляє Bloomberg та Reuters з посиланням на матеріали справи та заяву Джозефа Бонді, адвоката колишнього соратника Джуліані Лева Парнаса, передає УП.

Як повідомляється, імена українців були відредаговані, але редагування було зроблено таким чином, що імена стало видно при копіюванні тексту і його перегляді в текстовому редакторі.

Бонді стверджував, що докази були разом з матеріалами, вилученими Федеральним бюро розслідувань 28 квітня в ході рейдів на будинок і офіс Джуліані.

Видання пишуть, що Бонді відмовився від коментарів. Представник прокурора США Одрі Штраусс на Манхеттені, офіс якої розслідує справу Джуліані, відмовився від коментарів. Костелло, адвокат Джуліані, не відповів на запит про коментар. Reuters зазначає, що Луценко у вівторок повідомив, що "в нього немає новин" і що він "не спілкувався з Джуліані ні по телефону, ні поштою".

Прокуратура вивчає, чи порушував Джуліані закони про лобіювання, коли діяв як незареєстрований іноземний агент, працюючи на Трампа.

Рубрика:
Політика Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: