fbpx
Сьогодні
16:53 25 Тра 2021

Міністр оборони прокоментував ініційовані Зеленським законопроекти

фото: Міноборони

Ідея національного спротиву є невід'ємною складовою заходів всеохоплюючої оборони України.

Про це про це заявив міністр оборони України Андрій Таран, передає Рубрика.

Він зазначив, що Президент Володимир Зеленський вніс на розгляд Верховної Ради проєкти законів України "Про основи національного спротиву", "Про внесення зміни до статті 1 Закону України "Про чисельність Збройних сил України" та "Про основи національного спротиву".

Верховний Головнокомандувач Збройних сил України визначив ці законопроєкти як невідкладні для позачергового розгляду ВР.

"Ідея національного спротиву є невід'ємною складовою заходів всеохоплюючої оборони України. Активне залучення громадян до організації воєнної безпеки, забезпечення суверенітету і територіальної цілісності держави, передбачене в законодавчих ініціативах глави держави, дозволяє посилити стійкість України", – зазначив Таран.

За його словами, внесений Президентом законопроєкт "Про основи національного спротиву" дозволяє суттєво посилити здатність країни до оборони та створює необхідні передумови для якнайшвидшої імплементації в життя стратегії воєнної безпеки.

"У випадку позитивного розгляду Верховною Радою, на законодавчому рівні з'являться передумови до організації заходів стримування і відсічі агресії із залученням громадян, що змусять противника припинити агресію проти України", – додав Таран.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: