fbpx
Сьогодні
09:59 25 Тра 2021

З 26 травня Україна припиняє авіасполучення з Білоруссю

English version here

Фото: kmu.gov.ua

З 26 травня Україна припиняє авіасполучення з Білоруссю.

Шмигаль щойно на позачерговому засіданні Уряд доручив Мінінфраструктури, Державіаслужбі та ДП "Украерорух" вжити для цього необхідних заходів, повідомляє Рубрика.

Крім того, українським авіакомпаніям та літакам заборонятиметься виконувати польоти в повітряному просторі Республіки Білорусь.

Держприкордонслужба також отримала доручення припинити оформлення пасажирів, які прямують з Білорусі або в Білорусь у митних пунктах аеропортів.

Ситуація з примусовою посадкою літака компанії Ryanair у Мінську є порушенням Конвенції про міжнародну цивільну авіацію. Рішення нашого Уряду спрямоване на забезпечення безпеки польотів і пасажирів.

Нагадаємо, що у Мінську літак авіакомпанії Ryanair, який здійснював рейс з Афін до Вільнюса, приземлився в національному аеропорту "Мінськ" – пілоти подали аварійний сигнал, бо отримали повідомлення про бомбу на борту.

До летовища прибула саперна служба, однак вибухових пристроїв не виявила.

У цей момент відбувся арешт опозиційного журналіста Романа Протасевича.

Мати засновника Nexta Романа Протасевича повідомила, що за непідтвердженою інформацією її син знайдений в одній з мінських лікарень. Стан його критичний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: