fbpx
Сьогодні
21:01 24 Тра 2021

"У лікарні в критичному стані": мати Протасевича розповіла про стан блогера

Мати засновника Nexta Романа Протасевича повідомила, що за непідтвердженою інформацією її син знайдений в одній з мінських лікарень. Стан його критичний.

Про це повідомляє Telegram-канал Беларусь головного мозга, яким почав займатися Протасевич після роботи у Nexta.

Повідомляється, що "доброзичливці" розповіли, що її син знаходиться в лікарні. За їхньою інформацією, медики оцінюють його стан як критичний – у Романа проблеми з серцем.

«Ми просимо усе медичне співтовариство дізнатися і повідомити, що насправді відбувається з Романом», – йдеться в повідомленні.

Пізніше мати Протасевича підтвердила цю інформацію Белстату і уточнила, що «доброзичливці» — це люди з медичних кіл. Вона вважає, що це може бути правдою, бо у її сина серйозні проблеми з серцем.

«У Романа проблеми з серцем, його не призвали в армію. Одного разу у нього був передінфарктний стан. Якщо з ним щось там зроблять, це може спровокувати серцевий напад», — заявила вона.

Нагадаємо, що у Мінську літак авіакомпанії Ryanair, який здійснював рейс з Афін до Вільнюса, приземлився в національному аеропорту "Мінськ" – пілоти подали аварійний сигнал, бо отримали повідомлення про бомбу на борту.

До летовища прибула саперна служба, однак вибухових пристроїв не виявила.

У цей момент відбувся арешт опозиційного журналіста Романа Протасевича.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: