fbpx
Сьогодні
09:33 24 Тра 2021

Походження коронавірусу може бути штучним: ЗМІ оприлюднили докази

Троє китайських вчених з інституту вірусології в Ухані важко хворіли з усіма симптомами COVID-19 в листопаді 2019 року ще до появи першої інформації про вірус.

Про це свідчать дані секретного звіту розвідки США, які виявилися в розпорядженні The Wall Street Journal.

Дана інформація може говорити про те, що походження коронавірусу штучне.

Вчені з КНР працювали в лабораторії, яка займається вивченням коронавірусів і інших патогенів. У листопаді вони звернулися до лікарів із симптомами, які одночасно були схожі і на ознаки COVID-19, і на звичайну сезонну ГРВІ.

Інформація про те, що співробітники уханьскої лабораторії незадовго до початку пандемії скаржилися на схожі на COVID-19 симптоми, з'являлася і раніше. Однак не було деталей і уточнень про кількість хворих вчених. Ці відомості з'явилися напередодні чергового засідання Всесвітньої організації охорони здоров'я на тему подальшого розслідування походження коронавірусу.

WSJ також цитує Девіда Ашера, який при колишній адміністрації президента США очолював в Держдепартаменті спеціальну групу, що займалася вивченням виникнення COVID-19.

"Я дуже сумніваюся, що три людини в особливо захищених умовах лабораторії, яка працює з коронавірусами, протягом тижня хворіють на ГРВІ, через що їм доводиться лягати в лікарню, і це ніяк не пов'язано з коронавірусом", – заявив Ашер.

Рубрика:
Здоров'я Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: