fbpx
Сьогодні
10:20 24 Тра 2021

Протокол ЦВК, за яким Вірастюк переміг на довиборах у Раду, знову скасували

Фото УНІАН

23 травня Верховний Суд ухвалив постанову, якою визнав протиправними дії Центральної виборчої комісії щодо встановлення результатів виборів на 87 округу на Франківщині.

Про це повідомив адвокат Анатолій Попов, який представляє інтереси кандидата у депутати Олександра Шевченка, передає "Суспільне".

"Скасовано протокол ЦВК, яким встановлено результати голосування на проміжних виборах на виборчому округу № 87. Скасовано пункт один і пункт два постанови ЦВК, в якій вона визнала недійсним голосування на виборчих дільницях, на яких було втрачено голоси. Сподіваємося, що Велика Палата проявить свою принциповість, яка була продемонстрована 1 травня, та встановить законне рішення з врахуванням верховенства права з метою захисту прав виборців", — сказав адвокат.

Як повідомляла Рубрика, 19 травня Центральна виборча комісія (ЦВК) склала новий протокол за підсумками довиборів до Верховної Ради на окрузі № 87 — переможцем залишився кандидат від "Слуги народу" Василь Вірастюк.

46-річний Василь Вірастюк – багаторазовий володар титулу "Найсильніша людина України". У 2004 році він став "найсильнішою людиною світу".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: