fbpx
Сьогодні
15:03 23 Тра 2021

Пєсков заявив, що Путін не буде обговорювати під час зустрічі із Зеленським "кримське питання"

Російський президент Володимир Путін під час можливої зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським не обговорюватиме питання приналежності Криму. У Кремлі вважають Крим своєю територією.

Про це заявив прессекретар російського президента Дмитро Пєсков в ефірі телеканалу "Росія-1".

"Наші українські візаві, наприклад, кажуть: ми будемо обговорювати Крим. Але якщо обговорювати Крим в плані розвитку прикордонного співробітництва – а Росія має прикордонне співробітництво по лінії регіонів із зарубіжними країнами, – якщо в цьому плані, то я впевнений, що Путін буде готовий", – сказав Пєсков.

При цьому він заявив, що "якщо обговорювати щось інше, а не те, що Крим – регіон Російської Федерації, то ніхто не буде ніколи ні з ким це обговорювати".

Пєсков заявив, що "в Конституції чорним по білому написано, що це кримінальний злочин – говорити про відчуження територій Російської Федерації, кримінальний злочин".

Як повідомляла Рубрика, в інтерв'ю Financial Times Зеленський заявив, що місце зустрічі з Путіним не так важливе, як її зміст, а також, що не збирається говорити з терористами, тобто з представниками ОРДЛО.

Також відомо, що Зеленський доручив керівнику свого офісу Андрію Єрмаку домовлятися із представниками Адміністрації президента РФ про можливу зустріч із президентом Путіним.

Рубрика:
Політика Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: