fbpx
Сьогодні
15:25 22 Тра 2021

У "Слузі народу" вважають, що референдум щодо Донбасу може бути небезпечним

Референдум в Україні щодо ситуації на Донбасі може бути дуже небезпечним, оскільки його результатами буде маніпулювати Росія. Необхідна робоча група, яка точно і коректно могла б сформулювати питання для референдуму.

Про це в ефірі телеканалу "Україна 24" розповіла народна депутатка від "Слуги народу" Роксолана Підласа, коментуючи відповідну ідею президента Володимира Зеленського.

"Про що можна і точно варто говорити з суспільством – це про межі компромісу, на який можна йти в питаннях Донбасу та врегулювання конфлікту. Є багато проблемних питань, наприклад, питання амністії. Наскільки широкою має бути амністія? Я вважаю, що це дуже вузьке поняття, і амністія для бойовиків не може бути в принципі, вони всі повинні сидіти, а деякі з них довго, коли ми повернемо український Донбас", – заявила вона.

На думку "слуги народу", референдум щодо Донбасу "може бути дуже небезпечним, зокрема й тому, що результатами можуть маніпулювати, передусім Російська Федерація, яка втручається в гібридному форматі в справи України й інформаційне поле".

"Я б створила якусь дуже потужну робочу групу, яка сформулювала б такі питання, які були б дуже коректними і тонкими, і давали б відповіді на найболючіші питання", – додала Підласа.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: