fbpx
Сьогодні
08:51 22 Тра 2021

Арахамія відповів Кличку: Кияни чітко знають, де корупція

Фото: Рубрика

Голова парламентської фракції "Слуга народу", народний депутат Давид Арахамія  заявив, що обшуки в десятках комунальних установ Києва пов'язані з масштабною корупцією в столиці.

Про це він сказав в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера" на телеканалі "Україна 24".

Звертаючись у студії до мера Києва Віталія Кличка, Арахамія зазначив:

"Віталію Володимировичу, скажіть мені, будь ласка… В мене машину забрали на евакуаторі, я дізнаюся, як же забрати машину назад. Дізнаюся, що забрала якась ТОВ, незрозуміло яка – 2 тис. гривень. Потім вони кажуть, що ми сьогодні не працюємо, завтра – ще раз 2 тис. гривень. Я прийшов, заплатив. Відстежив за депутатським запитом, скільки зайшло в Київ. Як ви думаєте, якщо 4 тис. гривень заплатив за евакуацію, скільки має в бюджет Києва надійти? В моєму розумінні хоча б половина. Але не 10%, як виявилося насправді. Тому не треба зараз розповідати…"

Як підкреслив "слуга народу", комунальні підприємства завжди були годівницями різних політичних сил.

"Тобі – водоканал, тобі – евакуація, тобі – парковки тощо. А зараз ви сидите як божі кульбабки й кажете "політика, політика" (про обшуки – ред.). Дайте людям пообшукувати й ви побачите, яка там політика! Начальника, главу апарату, я не пам'ятаю, хто це, взяли – він кримінальний авторитет чи якийсь контрабандист – 3,5 млн доларів готівкою, 150 печаток, купа документації, й амбарна книга – скільки кому роздати! А ви розповідаєте, що немає корупції. Кияни чітко знають, де є корупція!" – заявив нардеп.

Нагадаємо, що мер Києва Віталій Кличко у своєму інтерв'ю для УП заявив, що причиною загострених стосунків з Офісом Президента є політична складова і питання контролю.

Під час пресконференції президент України Володимир Зеленський заявив, що Кличко "дуже неправильно публічно себе поводить".

Рубрика:
Київ Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: