fbpx
Сьогодні
18:36 21 Тра 2021

Правоохоронці продовжують "трусити" київську владу: прокурори завітали до "Київбудреконструкції"

Прокурори та слідчі провели обшук у приміщенні комунального підприємства Київської міської ради "Київбудреконструкція".

Про це повідомили у КМДА.

Там зазначили, що обшук був проведений у приміщенні підприємства відповідно до ухвали слідчого суді Печерського районного суду м. Києва від 17.05.2021. Слідчі дії здійснювалися з метою відшукування та вилучення документів за договірними відносинами на предмет шахрайства, легалізації (відмивання) майна та зловживання владою або службовим становищем.

"Необхідно зазначити, що на підприємстві здійснювались перевірки на предмет фінансово-господарської дисципліни (у тому числі за договірними відносинами з товариством, яке стало суб'єктом дослідження зазначеного кримінального провадження) та жодних порушень не встановлено", – підкреслили у КМДА.

Там також наголосили, що підприємство з метою сприяння слідству неодноразово надавало документи на виконання запитів органів слідства та прокуратури з тих самих обставин справи.

Також, як повідомили в "Київбудреконструкції", по об'єктам/договорам, щодо яких здійснюється перевірка в рамках кримінального провадження, роботи не виконувались або лише розпочаті.

Рубрика:
Київ Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: