fbpx
Сьогодні
16:06 20 Тра 2021

Кличко відповів на заяву Зеленського, що той відвідує Офіс Президента: Мене з кимось переплутали

Мер Києв Віталій Кличко спростував заяви Володимира Зеленського, що він постійно ходить до Офісу президента і хоче домогтися зустрічі з главою держави.

Про це він розповів в інтерв'ю "Бабелю".

"Я людина вихована. Я не ходив очікувати президента, мені є чим займатись. Перед тим, як прийти, навіть до друзів, я зателефоную і запитаю, в який час зручно і запитаю дозвіл. Тому я можу стверджувати, я переконаний, що інформація, яка була передана президенту, якась викривлена. Чи з кимось мене переплутали. Але я знаю, що брата там також не було", — пояснив Кличко.

Він також розповів, що дійсно хотів організувати зустріч із Зеленським. Кличко назвав і теми, які хотів обговорити.

"Я телефонував у приймальну. Просив зробити зустрічі по питаннях життєдіяльності нашого міста і по питаннях життєдіяльності інших міст як голова Асоціації міст України", — підкреслив мер Києва.

Нагадаємо, що мер Києва Віталій Кличко у своєму інтерв'ю для УП заявив, що причиною загострених стосунків з Офісом Президента є політична складова і питання контролю.

Під час пресконференції президент України Володимир Зеленський заявив, що Кличко "дуже неправильно публічно себе поводить".

Рубрика:
Київ Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: