fbpx
Сьогодні
22:49 20 Тра 2021

ДБР провело обшуки у ще одному департаменті КМДА

Слідчі Державного бюро розслідувань 20 травня прийшли з обшуками у Департамент житлово-комунальної інфраструктури Київської міської державної адміністрації.

Про це повідомляє сайт КМДА.

Мета обшуку — пошук табелів робочого часу, відомостей нарахування виплати працівникам департаменту заробітної плати та надбавок за 2018-2020 роки.

У департаменті кажуть, що у них є сумніви щодо дотримання вимог підслідності цієї справи Державному бюро розслідувань.

"Тому що підслідність ДБР регламентується ч. 4 ст. 216 КПК України. Однак посадові особи, які перелічені в цій статті, а саме працівник категорії "А", не працюють у департаменті. Найвища категорія працівника Департаменту — "Б", — зазначають в КМДА.

Там звернули увагу на те, що питання нарахування працівникам цього департаменту зарплат та надбавок за 2018-2020 роки досліджували під час проведення у 2021 році Держаудитслужбою ревізії фінансово-господарської діяльності.

Під час цієї ревізії проаналізували питання складання паспортів бюджетних програм, обґрунтованість затверджених у них показників та стан їхнього виконання, а також складання звітів про це.

У КМДА наголошують, що в ході цих перевірок ніяких порушень не виявили. "При цьому саме на підставі інформації, отриманої ДБР від Держаудитслужби, було отримано ухвалу про цей обшук", — резюмували у КМДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: