fbpx
Сьогодні
17:31 19 Тра 2021

У Раді під час засідання Тищенко розважався з фігуркою бичка: фото

Фото: novyny.live

Кожна професія має свої складнощі, які одній людині під силу, а для іншої – "темний ліс". Професія народного депутата вимагає неабияких знань у правовій сфері, зосередженості та посидючості, які притаманні далеко не всім.

Так, журналісти Новини.Live випадково стали свідками "наполегливої" роботи "Слуги народу" Миколи Тищенка.

18 травня, коли депутати Верховної Ради вирішували важливі питання щодо відставки одразу трьох міністрів, народний обранець грався з фігурою, схожою на бика. Історія не розкриває подробиць – чи цю іграшку подарували Тищенку, чи він приніс її із собою. Так само не зрозуміло, чи має предмет відношення до нагальних питань, які вирішували у той час парламентарі.

тищенко

Фото: novyny.live

Однак, якщо логічно подумати, 2021 – рік Бика, тому є припущення, що це може бути щасливий талісман нардепа.

Додамо, що це не перший випадок, коли Микола Тищенко потрапляє у об'єктиви фото та відеокамер у "скандальному" амплуа. Приміром, у квітні торік попри запроваджений карантин, у центрі Києва продовжував працювати ресторан "Велюр", який належить "слузі народу". А вже у квітні цього року депутат вирішив влаштувати пишну вечірку у ресторані готелю Fairmont на честь дня народження своєї дружини Алли Барановської. І це у той час, коли за умовами карантину у столиці заборонили їхню роботу.

Нагадаємо, що журналісти "Схем" нещодавно опублікували докази того, що попри карантинні заходи в Києві нардеп Микола Тищенко провів вечірку 18 квітня.

Згодом у партії "Слуга народу" вирішили, що нардеп Тищенко має сплатити за порушення карантину "максимальний штраф, передбачений законодавством".

Однак голова "Держпродспоживслужби" Києва заявив, що штраф за вечірку народного депутата від "Слуги Народу" Миколи Тищенка у розпал карантину платитиме адміністрація ресторану та готелю

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: