fbpx
Сьогодні
19:03 19 Тра 2021

Призначення нових міністрів: у "Слузі народу" розповіли про проблемну кандидатуру

Фото: пресслужба "Слуги народу"

Під час голосування у Верховній Раді за кандидатури нових міністрів інфраструктури, економіки та охорони здоров'я можуть виникнути проблеми з призначенням нового глави МОЗ.

Про це розповів на телеканалі "Україна 24" народний депутат від "Слуги народу" Олексій Устенко.

"Точно по пану Кубракову (глава "Укравтодору" – ред.) немає запитань, він явно буде міністром інфраструктури. По пану Любченку – також. Він продемонстрував дійсно круту роботу (на посаді голови ДПС – ред.), кожен місяць перевиконання бюджету на 3 млрд грн. Він буде не просто міністр ,а віце-прем'єр з економічних питань. У нього буде набагато більше повноважень, ніж просто в міністра. Тим паче, що його команда лишиться в податковій. Думаю, один з його заступників буде брати участь у конкурсі на посаду голови ДПС і напевно буде мати хороші шанси перемогти", – розповів нардеп.

Щодо кандидатури Віктора Ляшка на посаду глави МОЗ Устенко прогнозує "більш проблемне голосування", хоча не виключає, що голоси будуть.

"Ляшко – член команди Степанова і несе колективну відповідальність за провал вакцинації та інші провали. Плюс буде питання, що він працював у команді міністра ще минулої влади. Напевно, це буде наріжним каменем для голосування по Ляшку. Але все-таки думаю, що буде позитивний результат", – вважає "слуга народу".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: