fbpx
Сьогодні
14:57 19 Тра 2021

Нардеп Аксьонов відреагував на закиди щодо російського громадянства

Андрій Аксьонов

Андрій Аксьонов, обраний на проміжних виборах до Верховної Ради в 50-му окрузі, заявив, що наявність в нього російського громадянства можна довести, лише побачивши відповідний паспорт.

Про це Аксьонов заявив у коментарі "Радіо Свобода", передає Рубрика.

"По російському паспорту. З юридичної точки зору наявність громадянства може довести лише наявність паспорта. Хтось із вас бачив мій російський паспорт? Немає паспорта – немає громадянства. А плоди хворої уяви депутатів, журналістів, панове, ви ж дорослі люди, навчіться думати", – сказав нардеп.

Як повідомляла Рубрика, 19 травня народні депутати від фракції "Голос", "Європейська солідарність", а також позафракційний Гео Лерос блокували трибуну парламенту, щоб не дати скласти присягу новообраному народному депутату Андрію Аксьонову.

Потім маступниця Голови ВР Олена Кондратюк звернулася до СБУ з проханням надати роз'яснення, чи дійсно новообраний народний депутат Андрій Аксьонов має паспорт іноземної держави.

Нагадаємо, мер Добропілля Андрій Аксьонов, якого звинувачують в організації "референдуму ДНР" 2018 року, переміг на проміжних виборах депутатів до Верховної Ради в 50-му окрузі на Донеччині як кандидат від партії "Порядок".

22 квітня стало відомо, що СБУ не має документально підтверджених даних про наявність російського паспорта у народного депутата Андрія Аксьонова.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: