fbpx
Сьогодні
17:05 18 Тра 2021

Мережа "АТБ" видала вже 100 тисяч платіжних карт

Мережа "АТБ" видала вже 100 тисяч платіжних карт.

Про це розповів голова ради директорів, генеральний директор Корпорації "АТБ" Борис Марков.

"АТБ-Pay – набираємо обертів!!! З моменту запуску нашого кобренд-проєкту спільно з Райффайзен Банк Аваль і Visa пройшло трохи більше місяця. За цей період ми не тільки розширили географію проєкту, але і запустили чат-бот і провели перші розіграші подарунків серед власників карт.

Загальна кількість карт АТБ-Pay, виданих сьогодні, складає понад 100 000 (!!!) І ця цифра збільшується щодня. Понад 11 тисяч осіб підписалися до чат-бота карти в Viber. Понад 330 осіб стали володарями електронних сертифікатів в результаті першого розіграшу призів і подарунків від наших постачальників і партнерів", – повідомив він.

Сьогодні, мобільні банкіри надають можливість покупцям оформити карту АТБ в більш ніж 100 магазинів Запоріжжя, Дніпра і Новомосковська. Список магазинів і графік роботи банкірів вказані на сайті.

Для жителів інших міст країни на цей час існує можливість отримати карту АТБ звернувшись в будь-яке відділення Райффайзен Банку Аваль в Україні. Перелік відділень та графік їх роботи можна знайти на сайті банку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: