fbpx
Сьогодні
11:54 17 Тра 2021

Нардепи позачергово розглянуть звільнення Степанова, Криклія та Петрашка

На поточному пленарному тижні планується проведення щонайменше одного позачергового засідання Верховної Ради, де розглянуть звільнення трьох міністрів.

Про це повідомив Голова Верховної Ради Дмитро Разумков під час засідання Погоджувальної ради в понеділок, передає "Укрінформ".

"На цьому тижні в нас планується щонайменше одне позачергове засідання, а можливо і більше. Перше позачергове засідання – з такою пропозицією звернулася партія "Слуга народу" ще в п'ятницю. Сьогодні були видані підписні листи, сьогодні йде збір підписів. Це позачергове засідання буде стосуватися трьох речей: це кадрові питання — два міністри написали заяву за власним бажанням — це пан Криклій (міністр інфраструктури – ред.) і пан Петрашко (міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства – ред.).

І є подання Прем'єр-міністра України щодо пана Степанова. Я думаю, що або сьогодні ввечері або завтра зранку, якщо будуть зібрані необхідні 150 підписів, буде скликане позачергове засідання о 16:00, як зазвичай, і ми зможемо розглянути ці важливі для Кабінету Міністрів питання", – сказавРазумков

Разумков зауважив, що на такому засіданні потрібно заслухати міністрів, зрозуміти їхню позицію та почути звіт про зроблену роботу, помилки і здобутки.

"Щоб приймаючи відповідні рішення, ми чітко розуміли, що є підставою (для відставки – ред.) і за що ми повинні дякувати, а за що, можливо, висловлювати іншу позицію", – зазначив Разумков.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: