fbpx
Сьогодні
17:10 17 Тра 2021

Звільнення Степанова: Шмигаль назвав головну причину ініціативи

English version here

Фото Reuters

Звільнення Максима Степанова – міністра охорони здоров'я – ініційовано у зв'язку з повільними темпами вакцинації від COVID і постійним перенесенням поставок. Подання про звільнення мають розглянути у Верховній раді завтра, 18 травня.

Про це прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив на засіданні комітету Верховної Ради з питань здоров'я нації, медичної допомоги та страхування.

За його словами, основною причиною подачі подання на Степанова стали незадовільні темпи вакцинації, а також ситуація з поставками вакцин. Він зазначив, що у президента щотижня проходили наради, на яких Степанов давав обіцянки з приводу термінів поставки вакцин.

"Але темпи свідчать про незадовільну роботу в розпал пандемії Міністерства охорони здоров'я і міністра як менеджера", – додав прем'єр.

Нагадаємо, що увечері 14 травня стало відомо, що міністр економіки Ігор Петрашко та міністр інфраструктури Владислав Криклій написали заяви на звільнення з посад.

Пізніше у Раді офіційно заявили, що прем'єр-міністр Денис Шмигаль вніс до парламенту подання про усунення Максима Степанова з посади міністра здоров'я.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: