fbpx
Сьогодні
18:02 17 Тра 2021

Профільний комітет Ради не підтримав відставку Степанова

Комітет Верховної Ради з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування не підтримав подання Прем'єр-міністра про відставку Максима Степанова з посади міністра охорони здоров'я.

Про це передає УНН.

"Рекомендувати Верховній Раді України визначатися шляхом голосування щодо підтримки чи непідтримки подання Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля про звільнення Максима Степанова з посади міністра охорони здоров'я", – зазначив голова комітету Михайло Радуцький.

Саме таку пропозицію і підтримали присутні на засіданні члени комітету – більшістю (13 з 15 тих, хто голосував) голосів.

Як уточнив присутній на онлайн-засіданні голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, "це рішення процедурне – на розсуд зали, так багато разів було, коли на комітеті рішення не проходить, тоді комітет визначається рішення винести на розсуд зали та там як у Верховній Раді трапиться – так і буде".

"З огляду на те, що профільний Комітет не підтримав подання Прем'єра про відставку Степанова, завтра друга половина дня буде інтригуючою", – написав при цьому у своєму Telegram-каналі нардеп Ярослав Железняк.

Нагадаємо, що увечері 14 травня стало відомо, що міністр економіки Ігор Петрашко та міністр інфраструктури Владислав Криклій написали заяви на звільнення з посад.

Пізніше у Раді офіційно заявили, що прем'єр-міністр Денис Шмигаль вніс до парламенту подання про усунення Максима Степанова з посади міністра здоров'я.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: