fbpx
Сьогодні
21:06 17 Тра 2021

Корнієнко заявив, що ринок землі повноцінно запрацює з 1 липня

Протягом найближчих двох тижнів парламент має намір прийняти законопроєкт про земельні аукціони та розблокувати підписання законопроєкту про земельну децентралізацію. Таким чином – в питанні земельної реформи буде поставлена проміжна точка, а ринок землі зможе повноцінно запрацювати вже з 1 липня.

Про це заявив голова партії «Слуги народу» Олександр Корнієнко.

«Ми продовжуємо методично займатися важливими реформами. Сподіваюся, в найближчі 2 тижні ми поставимо якщо не крапку, то проміжну крапку в питаннях земельної реформи і завтра-післязавтра розблокуємо законопроєкт №2194. А також – завершимо розгляд поправок і приймемо законопроєкт №2195 про земельні аукціони, щоб з 1 липня земельна реформа почала повноцінно працювати для людей і стимулювати зростання нашої економіки», – підкреслив Олександр Корнієнко, передає пресслужба партії.

Законопроєкт №2195 введе обов'язкові електронні аукціони. Це не тільки підвищить ефективність торгів, а й зробить їх прозорими. Електронні аукціони стануть запобіжником від рейдерства, обману громадян-власників земельних паїв, різних махінацій і маніпуляцій з ціною землі або порядком її придбання, каже голова партії.

Він також зазначив, що важливо направити до Конституційного Суду проєкт змін до Конституції в частині децентралізації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: