fbpx
Сьогодні
13:59 17 Тра 2021

За рік доступ до інтернету мають отримати 3 тисячі сіл, – Зеленський

За останні пів року понад два мільйони українців уперше отримали доступ до 4G, а загалом за рік має бути забезпечено доступ до фіксованого інтернету трьом тисячам українських сіл.

Про це розповів президент Володимир Зеленський у виступі на Diia Summit Spring 2021 у рамках Всеукраїнського Форуму "Україна 30. Цифровізація», повідомляє "Укрінформ".

"Лише за останні пів року більше двох мільйонів громадян України вперше отримали доступ до 4G, мільйон українців навчились азам цифрової грамотності, а цьогоріч ми прагнемо забезпечити доступ до фіксованого інтернету для трьох тисяч українських сіл, їхніх шкіл, їхніх лікарень, їхніх бібліотек", – сказав Зеленський.

Як повідомляла Рубрика, за словами Зеленського, кількість підприємців в Україні, які відкривають бізнес за допомогою онлайн-сервісів, зросла у десять разів і нині становить 50%.

Також він заявив, що органи державної влади увійдуть у так званий режим paperless, коли послуги надаватимуться за допомогою цифрових інструментів, із 24 серпня цього року.

Рубрика:
Технології

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: