fbpx
Сьогодні
19:03 17 Тра 2021

Хворий на коронавірус 18-річний індієць провів на дереві 11 днів, щоб не заразити свою сім’ю

Фото: The Print

В індійському штаті Телангана 18-річний студент на ім'я Шива захворів на COVID-19 і, щоб не заразити своїх рідних, 11 днів провів на дереві в самоізоляції.

Про це написала індійська інтернет-газета The Print, журналісти якої відвідали хлопця, коли дізналися про нього.

Студент змайстрував собі з бамбука маленьку платформу на дереві та постелив на ній ковдру. Їжу та воду він підіймав до себе на мотузках. В туалет ходив уночі у полі, адже вдома лише одна вбиральня. На дереві Шива більшу частину часу провів ыз телефоном.

Хлопець вчиться в університеті, але повернувся додому близько місяця тому, коли у місті значно погіршилася ситуація з коронавірусом. Його сім'я живе в маленькому однокімнатному будиночку і дерево було єдиним безпечним місцем, де хлопець міг самоізолюватися: ліжок у найближчих лікарнях не виявилось.

на дереві в самоізоляції.

Фото: The Print

Мама Шиви Анасуя розповідає, що у них загалом троє дітей, і якби вона з чоловіком заразилися, то сім'я залишилася б без грошей.

«Волонтери сказали нам ізолювати його, але не запитали, чи є у нас така можливість. Ми проїхали п'ять кілометрів до найближчого фельдшерського пункту, але там не було ліжок. Де б ми його залишили?» — каже жінка.

Коли ж про Шиву врешті написали місцеві ЗМІ, його перевели в ізолятор, який нещодавно зробили на місці хостела.

Як пише The Print, Шива не єдиний у селі, кому довелося шукати вихід зі скрутного становища. За словами місцевих жителів, інші люди, яким необхідно було самоізолюватися, робили це у ванних кімнатах або залишалися у полі та будували тимчасовий прихисток.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: