fbpx
Сьогодні
22:58 17 Тра 2021

Данілов заявив, що російська філія "Єдиної Росії" в особі ОПЗЖ ставить ультиматум і шантажує Україну та світ

Секретар Ради національної безпеки та оборони (РНБО) Олексій Данілов заявив, що ОПЗЖ ставить ультиматум і шантажує не тільки Україну, але й світ загрозою розв'язання війни в Європі шляхом активізації військових дій на Донбасі.

Про це він написав у Facebook.

"Сьогодні Україна знаходиться в ситуації російської військової агресії, що супроводжується окупацією Криму та окремих районів Сходу. Однак, у ці складні часи всередині країни ми маємо опозицію не до влади, а опозицію до держави, до самого факту її існування", – сказав він.

Секретар РНБО наголосив, що "зухвалість останнього партійного звернення щодо політичної ситуації в Україні викликає особливе здивування".

"Власне, фактично російська філія «Єдиної Росії» в особі ОПЗЖ ставить ультиматум і шантажує не тільки Україну, але й світ загрозою розв'язання війни в Європі шляхом активізації військових дій на сході України. Нахабно погрожує нам на нашій землі, прозоро натякаючи на російські війська, які вони розглядають як свій актив тиску на українську владу та світове співтовариство. ОПЗЖ фактично дублює й розвиває російські пропагандистські наративи", – зазначив він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: