fbpx
Сьогодні
20:31 16 Тра 2021

Олена Зеленська розповіла, де навчатиметься їхня донька

Президентське подружжя виховує двох дітей – 16-річну дочку Олександру та 8-річного сина Кирила.

Під час інтерв'ю Олена Зеленська розповіла про те, де буде навчатися старша донька після закінчення школи та чи поїде з України, пише ТСН.

А ще зізналася, що через хвилювання щодо вступних іспитів доньки, краще б сама знову вступила до університету.

"Я доросла до того моменту, що я хочу до університету піти. Коли я закінчила школу, такого бажання не дуже було в мене. У неї наступного року ЗНО. Ми вже до нього морально готуємося — і фізично також. Вона за деякими предметами займається додаткова – це математика (тепер обов'язкова до здачі ЗНО) і українська".

За словами Зеленської донька більше гуманітарій. Однак з майбутньою професією поки що остаточно не визначилися. Однак точно знають, що вступати дівчина буде в Україні і за кордон не поїде. Це її власне рішення, яке дуже потішило Олену.

"У нас щодекілька тижнів різна думка. Зміна профілю. Поки що дали до кінця цього навчального року вирішувати. Зараз травень закінчиться — і все, рішення буде ухвалене. В Україні. І я дуже щаслива, що вона так вирішила. Ми не тиснули, але вона сама вирішила так. Я дуже рада, тому що я хочу, щоб вона була поруч якомога довше. Це мамине егоїстичне бажання. Бачити хоча б її буду. Не хочу відривати поки що від себе. Володимир спокійніше до цього ставиться. Тобто він їй дав більше свободи — обирай, що ти хочеш. Вона вагалася, а потім сказала: "Ні, тут залишаюся, буду поступати тут". Зараз просто обирає", — розповіла перша леді. З класу дівчини багато хто їде навчатися за кордон.

Молодший син Кирило навчається у школі з ранку і до самого вечора, там робить уроки та відвідує різні гуртки. Вдома родина проводить не так багато часу, адже всі зайняті своїми справами. Однак Олена розповіла, що попри те, що графік складний, вони всією родиною намагаються бодай снідати усі разом вдома.

"Я раніше не дуже часто готувала. Зараз готую менше. Але ж готую. Коли ти постійно на роботі, вдома постійно снідають тільки всі. І вечеряють декілька людей. Я не вечеряю майже ніколи. Вечеряють діти, чоловік. Раніше дітям готували окремо. Зараз всі разом їмо. Зараз є люди, які готують. Ми не питаємо, що в нас там є. Ми не робимо замовлень. Що дали – те і з'їли. Але там не лобстери. Можна не переживати. Сьогодні була яєчня і салат. І в такому руслі ми і живемо", – сказала перша леді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: