fbpx
Сьогодні
11:21 15 Тра 2021

У Раді розповіли, як буде працювати парламент після травневих свят

Фото: Рубрика

У понеділок 17 травня Верховна Рада почне свою роботу після травневих свят.

Як повідомив нардеп від фракції "Голос" Ярослав Железняк, можливо, що у четвер Рада проведе позачергове засідання.

Він підкреслив, що коаліція збирається на позачерговому засіданні прийняти закони-"маяки" для отримання міжнародної допомоги, а також у цей день відбудеться засідання щодо МВФ та Макрофіну.

У вівторок нардепи збираються розглянути закон про продаж землі через е-аукціони та стимули для розвитку крафтових пивоварень.

У наступний день Верховна Рада знову буде розглядати законопроєкт про відміну переведення годинника, посилки з-за кордону до 150 євро без ПДВ і митного збору, заборону продажу ліків дітям, законопроєкт про зміни в індексації пенсій, воєнне капеланство та антитютюновий закон.

У цей же день Рада має створити ТСК для розслідування щодо "вагнерівців".

У четвер анонсовано цілий блок аграрних законопроєктів, а в останній день робочого тижня парламент розгляне про зміни до закону про НАБУ, в тому числі формування конкурсної комісії, законопроєкт про оподаткування азартних ігор, про захист академічної доброчесності й "багатостраждальний законопроект про заборону "пакетів з пакетами".

Крім того, як стало відомо згодом, Верховна Рада має розглянути подання про відставку Максима Степанова з посади міністра охорони здоров'я.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: