fbpx
Сьогодні
12:38 15 Тра 2021

На Житомирщині навколо Коростишівського каньйону створять нову сучасну зону відпочинку

Коростишівський каньйон планують перетворити на рекреаційну зону. До 1 серпня тут створять нову сучасну зону відпочинку.

Про це заявив народний депутат від "Слуги народу" Арсеній Пушкаренко.

Наразі відома всій Україні туристична локація перебуває у занедбаному стані. Купи сміття, відсутність мінімальної інфраструктури та умов для відпочинку – з цим стикаються мешканці та гості Житомирщини.

Коростишівський кар'єр

"Ми скрізь бачимо тут розруху. Я вважаю, що це ганьба для Житомирської області, що чудова туристична локація в такому стані. Цей об'єкт переходить на баланс до Коростишівської міської ради, і сьогодні ми домовились, що до Дня Незалежності тут буде наведено лад", – сказав народний депутат України, представник фракції "Слуга Народу" Арсеній Пушкаренко.

Коростишівський кар'єр

До 1 серпня навколо каньйону створять нову сучасну зону відпочинку. Зокрема, будуть проведені такі роботи:

  • відремонтована під'їзна дорога
  • облаштовані паркувальні майданчики
  • проведено благоустрій
  • реконструйовані сходи
  • збудовані альтанки та вбиральні
  • організовані вивіз сміття, цілодобова охорона та відеоспостереження

Але це не повний перелік позитивних перетворень. Родзинкою має стати Державний прапор, встановлений на найвищій точці кар'єру 🇺🇦

Окрім цього, в планах – організація виїзної торгівлі. Розпочнуть із прохолоджувальних напоїв. Згодом туристам будуть пропонувати і легкий перекус.

Народна депутатка від "Слуги народу" Тетяна Циба переконана: після перетворення, каньйон може увійти до проєкту "Туристичні магніти України" та стати суттєвим джерелом наповнення бюджету громади.

"Тут можна зробити виїзні вінчання, церемонії, дні народження. Якщо до цього підійти як до ресурсу, а не як до тягаря, то, звісно, це може бути дуже хорошим і прибутковим об'єктом для громади. І приємною локацією для перебування туристів", – розповіла депутатка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: