fbpx
Сьогодні
13:21 15 Тра 2021

На Херсонщині створили індустріальний парк "СкадовськІндастріалІнвест"

Перший на Херсонщині індустріальний парк створили у Скадовську.

Про це повідомили у пресслужбі Херсонської облдержадміністрації.

Його особливість полягає в тому, що це єдиний не тільки в області, а й в усій Україні індустріальний парк, який має злітну смугу.

Парк сприятиме налагодженню в місті інвестиційного клімату та створенню нових робочих місць.

Незабаром "СкадовськІндастріалІнвесту" буде внесено до Реєстру індустріальних парків Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України. Це дозволить учасникам отримати переваги щодо створення та функціонування індустріальних парків, а також щодо держпідтримки значних інвестицій.

Очікується, що обсяг інвестицій учасників парку складе понад 400 млн грн, з яких тільки з податку на дохід фізосіб до міського бюджету надійде 5 млн грн.

Щодо створення нових робочих місць, то в разі успішної реалізації проєкту, близько 400 осіб зможуть отримати роботу. Також функціонування індустріального парку стане потужним поштовхом для реновації діяльності Скадовського морпорту.

Довідка

Індустріальний парк – це територія для промислового розвитку міста, головними перевагами якого є створення сприятливих умов для ведення бізнесу та залучення інвестицій.

Також це позитивно впливає на місцевість, на якій створено індустріальний парк, адже для громади – це наповнення бюджету, а для її жителів – нові робочі місця.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: