fbpx
Сьогодні
16:12 15 Тра 2021

Кива прирахував себе до вчених, що постраждали через науку

Народний депутат від "Опозиційна платформа – За життя" Ілля Кива привітав з Днем науки, внісши себе до переліку великих науковців.

Про це йдеться у його дописі з Facebook.

"Вітаю, колеги, з Днем Науки!!! P.S. Справжні вчені – це ті, хто постраждав через науку – Галілей, Коперник, Кива!!!", – написав нардеп.

Поздравляю ,коллеги, с Днём Науки!!!✌️ P.S. настоящие ученые – это те, кто пострадал из-за науки – Галилей, Коперник, Кива!!!))

Posted by Илья Кива on Saturday, May 15, 2021

Як повідомляла Рубрика, 24 березня стало відомо, що народний депутат Ілля Кива претендує на ступінь кандидата наук з державного управління.

Тема дисертації – "Механізм впливу громадянського суспільства на державне регулювання правоохоронної діяльності (на прикладі країн ЄС та України)" (спеціальність 25.00.02 – механізми державного управління).

Захист відбувався 26 квітня. При цьому журналістів УП, "5 канал", "24 канал" та Данила Мокрика не пускали на нього, нібито через карантинні обмеження.

Натомість без проблем пройшли журналісти заборонених телеканалів "112" та "NewsOne", представники "Громадське", "1+1". На очах УП  до закладу зайшли двоє журналісток каналу "Перший незалежний", який створили після санкції проти "112" та "NewsOne".

При цьому Кива зазначив, що його супроводжують "аспіранти й студенти, щоб не допустити провокацій", які були схожі на охорону, але охороною він їх не називав.

Відомо, що Киві задали запитання про суть поняття "демократичний євроінтегрований державний управлінський апарат". У відповідь депутат заявив, що "запитання зрозумів повністю", але пообіцяв відповісти на нього в наступній науковій роботі.

Попри це Кива став кандидатом наук із державного управління. Члени комісії проголосували одностайно: всі 13 — за.

Згодом стало відомо, що Кива додав до своєї кандидатської дисертації довідку з підробленим підписом, а серед підтверджень апробації своєї роботи вказав неіснуючі матеріали науково-практичних конференцій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: