fbpx
Сьогодні
22:01 13 Тра 2021

Динамо виграло Кубок України

Фото: ФК Зоря via Facebook

Динамо з рахунком 1:0 здолало Зорю в фіналі Кубка України та виграло дубль після завоювання титулу чемпіона України.

Про це пише НВ.

Вже на початку гри київська команда зазнала втрати, коли Миколенко через пошкодження руки в сльозах залишив поле, а замість нього вийшов Караваєв.

Однак, це не завадило Динамо зосередитися на атакуючих діях, і вже на 21-й хвилині Бєсєдін скинув м'яч під удар Буяльському, який вистрілив над воротами.

Наприкінці першого тайму луганський колектив спершу врятувався від пропущеного гола після сейву Василя, який відбив удар Бєсєдіна, а відразу після цього ледь не відкрив рахунок у матчі, проте Фаворов пробив вище воріт.

Незабаром після перерви Динамо ледь не вийшло вперед, коли Шапаренко без перешкод наблизився до воріт і пробив, але влучив у поперечину.

Не менш вигідний момент наприкінці години гри з гаком у киян втратив Бєсєдін, який в один дотик пробив повз ворота з прострілу Циганкова. Пізніше нападник Динамо занапастив ще один шанс – тепер його удар взяв Василь.

Команди не змогли забити в основний час, тому їм довелося зіграти додаткові півгодини, і на 98-й хвилині Динамо домоглася свого. Це Родрігеш прострілив, Буяльський п'ятою переправив снаряд на Циганкова, а той відправив м'яч у сітку.

Наприкінці першого екстра-тайму колектив Луческу вратив шанс збільшити свою перевагу, коли за фол на Буяльському був призначений пенальті, але удар Циганкова парирував Василь.

І все ж, Динамо втримало перемогу та оформило в дубль, вигравши за один сезон чемпіонство та Кубок України.

Динамо – Зоря 1:0

Гол: Циганков, 98

На 105+2-й хвилині Циганков (Динамо) не реалізував пенальті

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: