fbpx
Сьогодні
14:28 12 Тра 2021

Прокуратура проводить обшуки у кабінетах КМДА та офісі приватного підприємства

У Києві прокуратура проводить обшуки у приміщеннях Київської міської державної адміністрації та приватного підприємства щодо заподіяння міському бюджету збитків на майже 19,5 млн грн.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

"Київська міська прокуратура спільно із слідчим управлінням ФР ГУ ДФС у м. Києві проводять обшуки в приміщеннях КМДА, а також в офісі приватного підприємства та за місцем проживання його директора, в межах розслідування кримінального провадження щодо заподіяння міському бюджету збитків на майже 19,5 млн грн", – йдеться в повідомленні.

Досудовим розслідуванням встановлено, що директор приватного підприємства в 2013 році, придбавши об'єкти нерухомості, розташовані на комунальній землі, умисно не уклав договір оренди земельної ділянки, а користувався нею безоплатно.

Згідно з висновком експертизи, указаними діями територіальній громаді Києва завдано шкоду в розмірі майже 19,5 млн грн.

Наразі складено повідомлення про підозру директору приватного підприємства за ч. 2 ст. 364-2 ККУ. Вживаються заходи для його вручення.

Крім того, в межах кримінального провадження тривають обшуки в приміщенні КМДА, службові особи якої можуть бути причетні до вказаних правопорушень.

"За результатами слідчих дій буде надано правова оцінка діям службових осіб КМДА, які не вжили жодних заходів щодо укладення відповідних договорів оренди із землекористувачем", – сказано в повідомленні.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: