fbpx
Сьогодні
19:32 12 Тра 2021

У Кирилівці на березі Азовського моря знайшли тіло крокодила, що став жертвою курортних фотопослуг

У Кирилівці Запорізької області на узбережжі знайшли мертвого крокодила, зоозахисники вважають, що тварина стала жертвою фотопослуг.

Відповідну інформацію оприлюднила на сторінці у Facebook організація Всеукраїнського гуманістичного руху UAnimals.

"Жертва фотопослуг. Фотографи кажуть про те, що люблять тварин, яких експлуатують? Розповідають, що рятують їх і піклуються про них? Вкотре нагадуємо, що це брехня! У курортному селищі Кирилівка на пляжі знайшли тіло мертвого крокодила. Не похованого, а просто викинутого, наче сміття", – йдеться у дописі.

Зоозахисники розповіли, що влітку саме на цьому морському курорті відпочивальникам пропонували зробити фото з екзотичною твариною.

UAnimals закликає Верховну Раду схвалити законопроєкт 2351 (Проєкт Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо імплементації положень деяких міжнародних угод та директив ЄС у сфері охорони тваринного та рослинного світу), а відпочивальників – відмовитися від фотопослуг із тваринами.

В обласному управлінні Нацполіції прокоментували, що жодних заяв щодо загибелі рептилії від зоозахисних організацій до них не надходило.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: