fbpx
Сьогодні
Анонс 21:35 12 Тра 2021

Дні електронних комунікацій відбудуться під Києвом наприкінці травня: програма конференції

Інтернет Асоціація України, Асоціація правовласників та постачальників контенту запрошують всіх постачальників телекомунікаційних послуг і контенту, експертів, вендорів, представників профільних державних установ на конференцію «Дні електронних комунікацій України» (скорочено – #ДЕК), яка відбудеться з 27-30 травня 2021 року в готельному комплексі «Джинтама-Бриз» на березі Київського моря.

Захід організовано у форматі заміського бізнес-вікенду з метою обговорення найактуальніших питань галузі, напрацювання спільних рішень і стратегій по них, розширення кола ділових контактів та пошуку нових форматів співробітництва між учасниками.

Організатори подбали про безпеку в умовах пандемії коронавірусу: очні сесії відбуватимуться з дотриманням вимог щодо соціальної дистанції, більшість з них заплановано на свіжому повітрі. Паралельно з очним форматом буде організована онлайн-трансляція всіх доповідей, для тих учасників, хто не зможе приєднатися очно. Також для кожного присутнього передбачені захисні маски та антисептики.

Тематика цьогорічної зустрічі буде присвячена особливостям роботи бізнесу в умовах світової пандемії, викликам та способам протидії інформаційній агресії, обговоренню нових галузевих законодавчих ініціатив, реалізації цифрової трансформації в країні та іншим питанням.

Дні електронних комунікацій – 2021 відбудуться в передмісті Києва з 27 по 30 травня

Інтернет Асоціація України – ІнАУ, Асоціація правовласників та постачальників контенту АППК запрошуть всіх постачальників телекомунікаційних послуг і контенту, експертів, вендорів, представників профільних державних установ на конференцію «Дні електронних комунікацій України» (скорочено – #ДЕК), яка відбудеться з 27-30 травня 2021 року в готельному комплексі «Джинтама-Бриз» на березі Київського моря. Захід організовано у форматі заміського бізнес-вікенду з метою обговорення найактуальніших питань галузі, напрацювання спільних рішень і стратегій по них, розширення кола ділових контактів та пошуку нових форматів співробітництва між учасниками. Організатори подбали про безпеку в умовах пандемії коронавірусу: очні сесії відбуватимуться з дотриманням вимог щодо соціальної дистанції, більшість з них заплановано на свіжому повітрі. Паралельно з очним форматом буде організована онлайн-трансляція всіх доповідей, для тих учасників, хто не зможе приєднатися очно. Також для кожного присутнього передбачені захисні маски та антисептики. Тематика цьогорічної зустрічі буде присвячена особливостям роботи бізнесу в умовах світової пандемії, викликам та способам протидії інформаційній агресії, обговоренню нових галузевих законодавчих ініціатив, реалізації цифрової трансформації в країні та іншим питанням. Організатори ДЕК запрошують усіх зацікавлених осіб до участі, партнерства і співпраці з проведення заходу. Більше інформації про подію, контакти, початок реєстрації з 22 лютого 2021 року – за посиланням http://dek.org.ua/uk/Прес-служба ДЕК

Posted by Дні електронних комунікацій on Monday, February 22, 2021

Перлиною ДЕК стане Саміт стейкхолдерів ринку електронних комунікацій України.

Усього передбачено 7 тематичних секцій, серед яких:

  • Пандемія та індустрія. Новації у законодавстві. Цифрова трансформація. Інформаційна безпека та демократія.
  • Виклики та впливи на розвиток вільного Інтернету. Блокування: суспільна і технологічна складова. Тест на пропорційність блокування ресурсів.
  • ОТТ – суб'єкт кінематографії? Рівні умови вітчизняних та іноземних ОТТ. Тренди лінійного/нелінійного телебачення
  • Абонплата 20 €: чи допоможе державне регулювання збільшити ARPU?
  • Місія провайдерів у цифровій трансформації.
  • Обмін досвідом щодо практичних питань з доступу до багатоквартирних будинків і об'єктів електроенергетики.
  • Судова практика. Провайдери і ОКУ

Серед делегатів та спікерів – провідні експерти, представники профільних державних установ, асоціацій та компаній галузі, повний список на сайті ДЕК.

Взяти участь у роботі конференції можна двома способами: делегатська участь або онлайн (безкоштовно). Обирайте, який вам зручніше та обов'язково реєструйтеся за посиланням: http://dek.org.ua/uk/forma-reyestratsiya-na-dek2021/

Куди рухають ринок ті, хто його рухають? 🤔Цікава дискусія на ДЕК-2021 з 27 по 30 травня 2021 року.Ваша думка важлива, приєднуйтесь!Реєстрація тут: 🔗http://dek.org.ua/uk/forma-reyestratsiya-na-dek2021/Програма: 🔗http://dek.org.ua/uk/programa-2021/Спікери: 🔗http://dek.org.ua/uk/program/speakers/#ДЕК, #ДЭК, #ДЕК2021, #ЕлектронніКомунікації, #ДніЕлектроннихКомунікацій, #конференціяДЕК

Posted by Дні електронних комунікацій on Monday, May 10, 2021

"Рубрика" – інформаційний партнер ДЕК-2021

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: