fbpx
Сьогодні
21:27 10 Тра 2021

У Білому домі розповіли, про що Байден говорив на зустрічі "Бухарестської дев‘ятки"

Фото Reuters

Президент США Джо Байден приєднався до засідання країн так званої "Бухарестської дев'ятки" НАТО. Про що саме говорив глава США розповіла речниця Білого дому Джен Псакі.

Про це повідомляє УНН.

"Він підкреслив свою відданість відбудові союзницьких відносин та посиленню трансатлантичних відносин. Він повідомив про бажання тіснішої співпраці з нашими 9-ма союзниками у Центральній Європі, регіонах Балтійського та Чорного морів за широким спектром питань, включно з глобальною безпекою у сфері здоров'я, кліматичними змінами, енергетичною безпекою, глобальним економічним відновленням. Він також висловив підтримку покращенню здатності НАТО до оборони та стримування та важливість союзників у посиленні здатності протистояти шкідливим економічним та політичним діям наших стратегічних конкурентів", — відзначила Псакі.

Як повідомляється, що Байден привітав можливість обговорити зусилля Альянсу щодо майбутніх загроз під час саміту НАТО, який відбудеться у червні.

Псакі заявила, що Байден також наголосив на важливості посилення демократичного управління та верховенства права у країнах Альянсу та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: