fbpx
Сьогодні
22:35 10 Тра 2021

Ткаченко заявив, що Україна розглядає блокування теле- і радіосигналів з РФ і окупованих територій

Міністерство культури й інформаційної політики України розглядає варіанти блокування сигналу з Росії, а також з окупованих територій Донбасу й Криму.

Про це в інтерв'ю Радіо Свобода повідомив очільник Мінкульту Олександр Ткаченко.

"Ми зараз завершуємо напрацювання плану заходів. Це, по-перше, розширення мовлення нашого, особливо в територіях прикордонних, розширення, власне, йдеться про "Зеонбуд", варіанти, яким чином можна реагувати та протидіяти поширенню сигналу з Криму і з окупованої території Донбасу, та й із самої Росії на українські території", — наголосив він.

Ткаченко зазначив, йдеться не тільки про ефірний сигнал, а й про роботу з інтернет-провайдерами, з деякими кабельними провайдерами.

"Тобто зараз напрацьована база, скільки, власне, ми всього цього "добра" бачимо в нашому просторі. І цей план заходів ми будемо подавати в Кабмін, в РНБО для того, щоб він був затверджений і виглядав не як спорадичні рішення, а як системний підхід, який має на меті не тільки додаткові інвестиції в цю сферу з боку держави, а й покроковий план дій для того, щоб, по-перше, українське бачили більше і легше, і для того, щоб, по-друге, російської пропаганди на цих територіях було менше", — додав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: