fbpx
Сьогодні
11:57 10 Тра 2021

Підозрюваний у шахрайстві голова ОТГ має піти у відставку, – партія "Слуга народу"

Підозрюваний у шахрайстві голова Димерської ОТГ Володимир Підкурганний, який ішов на вибори від "Слуги народу", має піти у відставку на час розслідування.

Таку позицію оприлюднено на сайті партії "Слуга народу".

"Наша принципова позиція – якщо провина доведена, злочинець має нести покарання незалежно від того, з якою політичною силою він йшов на вибори. Нагадаю, один із пунктів передвиборчої програми "Слуги народу" – знищення системної корупції. Ми цього пункту ретельно дотримуємося. Я звертаюся до Політичної ради та Національної ради громад із вимогою на найближчих засіданнях дати оцінку діям висуванця від партії", – заявив голова "Слуги народу" Олександр Корнієнко.

Очільник Київського обласного осередку партії, народний депутат Андрій Мотовиловець також вважає, що на час розслідування Володимир Підкурганний має піти у відставку:

"Якщо провини немає, після розслідування він знову може йти на вибори й отримати посаду, якщо люди йому довірятимуть".

Водночас він наголосив, що Підкурганний не є членом партії, хоча йшов на вибори голови Димерської ОТГ від "Слуги народу". І нагадав, що за добір кандидатів на Київщині відповідав колишній очільник обласного осередку Олександр Дубінський, який потрапив до санкційного списку США.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: