fbpx
Сьогодні
12:46 10 Тра 2021

Clubhouse офіційно запустив версію для Android

Творці програми Clubhouse запустили додаток для операційної системи Android. Спочатку додаток буде доступно для громадян США, а потім і для інших країн світу.

Про це повідомляється в блозі розробників.

"Минуло трохи більше року з тих пір, як ми вирішили створити новий тип мережі – більш людяне місце в Інтернеті, в основі якого голос. Де люди з усього світу могли б зібратися разом, щоб поговорити, послухати, поспілкуватися, дискутувати, вчитися один у друга, зміцнювати дружні відносини, знайомитися з новими людьми і разом пережити незабутні моменти", – зазначає команда Clubhouse.

До цієї соцмережі почало приєднуватися все більше людей, які потім запрошували своїх друзів. Темпи, з якими це відбувалося не були прогнозованими, через що траплялися збої серверів і цілих систем.

"Хороша особливість цього періоду в тому, що він показав нам, наскільки універсальний голос як засіб масової інформації. Ті ж типи кімнат, які ми бачили в минулому році в США, швидко почали формуватися в Японії, Бразилії та Нігерії. Фермери з сільських районів Грузії подружилися з підприємцями з Танзанії. в Індії утворилися кіноклуби …", – йдеться в повідомленні блоку.

Після цього розробники вирішили запустити бета-версію цього додатка для операційної системи Android.

"Якщо ви є користувачем Android, ви можете завантажити Clubhouse для Android і зареєструватися зараз, щоб отримувати повідомлення, як тільки воно з'явиться у вашому регіоні", – відзначили розробники.

Рубрика:
Технології

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: