fbpx
Сьогодні
18:26 10 Тра 2021

Американські ЗМІ назвали можливу причину розлучення Білла Гейтса з дружиною

Розлучення співзасновника Microsoft Білла Гейтса з дружиною Меліндою пов'язаний зі справою замішаного в сексуальних скандалах фінансиста Джеффрі Епштейна.

Про це пише американська газета The Wall Street Journal з посиланням на джерела.

Мелінда Гейтс з жовтня 2019 року консультувалась з адвокатами зі шлюборозлучних процесів. Про розлучення пара повідомила тільки минулого тижня, але не назвала причину розлучення, обмежившись лише тим, що вони не можуть далі жити разом.

Близькі до Мелінді Гейтс джерела WSJ кажуть, що причиною розлучення стали контакти Білла Гейтса з засудженим за сексуальні злочини Джеффрі Епштейном. Джерела газети кажуть, що Мелінда Гейтс ще 2013 року була стурбована зустрічами чоловіка зі скандальним фінансистом.

У липні 2019 року Епштейна заарештували за звинуваченням в торгівлі людьми і залученню неповнолітніх до проституції. Через місяць його знайшли мертвим в тюремній камері. За офіційною версією, він покінчив життя самогубством.

Білл і Мелінда познайомилися в 1987 році, коли дівчина почала працювати в Microsoft менеджером із продукту. Вони одружилися в 1994 році на Гаваях. У шлюбі у них народилося троє дітей: Дженніфер Катарін Гейтс, Рорі Джон Гейтс та Фібі Адель Гейтс.

У 2000 році Гейтси заснували спільний благодійний Фонд, який займається розвитком глобальної охорони здоров'я, боротьбою з бідністю і голодом, підтримкою освіти в США. Крім Білла і Мелінди Гейтс, піклувальником Фонду є американський підприємець і інвестор Уоррен Баффет. Сума пожертв – близько 50 мільярдів доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: