fbpx
Сьогодні
11:26 09 Тра 2021

Разумков: Історію треба вчити, а не підлаштовувати під політичне сьогодення

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков вшанував пам'ять загиблих у зв'язку з 76-ю річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Як повідомила пресслужба Верховної Ради, в  урочистій церемонії покладання квітів до пам'ятника на могилі Невідомого Солдата також взяли участь Перший заступник Голови Руслан Стефанчук та голови парламентських комітетів.

За словами Дмитра Разумкова, дуже багато людей віддали своє життя для того, щоб ми могли відзначати День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

"Думаю, що немає жодної родини в Україні, яка б не постраждала від війни. Саме наша держава понесла одні з найбільших втрат під час Другої світової війни. І в плані економіки, і розвитку, і найголовніше – людей. Ми втратили дуже багато, віддали дуже багато для того, щоб могли говорити про 9 травня як День перемоги", – відзначив спікер.

Дмитро Разумков наголосив, що сьогодні важливо знати історію, щоб добре засвоїти її уроки та не повторювати помилок надалі.

"Історію треба вчити, її не треба переписувати та підлаштовувати під політичне сьогодення. Її просто треба знати з усіма плюсами і мінусами. З тими досягненнями і втратами, перемогами, які були під час Другої світової війни", – сказав він.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: