fbpx
Сьогодні
09:28 08 Тра 2021

Вітренко назвав умови для зниження тарифів на газ

Глава НАК "Нафтогаз України" Юрій Вітренко заявив, що ціна на газ для населення може бути знижена завдяки прозорому ринку, чесній конкуренції та відсутності посередників.

Про це він заявив у ефірі телеканалу "Україна 24".

"Тарифи на газ – це все-таки питання регулятора, тобто держави. Ми будемо співпрацювати з регулятором, щоб ця проблема була ефективно вирішена. Щодо газу як товару – потрібно, щоб була чесна конкуренція, всі ці компоненти, тобто ринковим способом знижується ціна, на роздрібному ніхто не зловживає, маржа мінімальна, і таким чином люди отримують чесну і справедливу мінімальну ціну. Також не буде жодних посередників, надбудов штучних, які незрозуміло яку цінність створюють. Не буде преференційного доступу до газу – навпаки, ми зробимо так, щоб все було прозоро і навіть спрощено", – повідомив він.

Як повідомляла Рубрика, 28 квітня нардеп від "Слуги народу" написала, що Кабмін звільнив голову "Нафтогаз Україна" Коболєва.

У ЗМІ одразу з'явилась інформація, що новим керівником "Нафтогазу" стане Юрій Вітренко.  При цьому Андрій Коболєв сказав, що дізнався про звільнення з новин.

Потім стало відомо, що Вітренка призначили новим головою "Нафтогазу".

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: