fbpx
Сьогодні
16:05 08 Тра 2021

До скутої ланцюгом пари закоханих з Харкова приєдналася ще одна людина

Фото: instagram.com/wecontacted

До закоханих з Харкова Олександра та Вікторії, які сковували 14 лютого свої руки одним ланцюгом, незадовго до фінішу експерименту приєдналася ще одна дівчина – тренер Наталія.

Про те, чому тепер їх стало троє, пара розповіла на своїй сторінці в Instagram.

"Дорогою до спортивної кар'єри ми з Вікою відсіяли близько десяти псевдотренерів з їхніми вправами-вбивцями. І тепер хочемо познайомити вас з нашим персональним тренером Наталією Ассатур. Це не рядовий шарлатан без роду і племені, який тільки за фотографією визначить і вишле по "Вайберу" за багато грошей курс з вправ і збалансованого харчування, а може навіть і цілющий амулет", – поділилися скуті закохані.

Вони зазначили, що на їхній запит Наталія відреагувала максимально відповідально, ознайомилася з різними медичними показниками.

"Предмет розмови звівся до того, що їй необхідно повністю опинитися в таких же умовах, як ми живемо. Починаючи від ранкової чистки зубів, закінчуючи переведенням телевізора в режим sleep, лежачи в ліжку. Багато хто пише, що експеримент заходить задалеко, але результат того вартий, друзі", – переконують Олександр і Вікторія.

Нагадаємо, закохані харків'яни Олександр Кудлай і Вікторія Пустовітова, які скували себе ланцюгом на 14 лютого.

Їхню історію можуть внести у Національний реєстр рекордів України: представники реєстру поставили пломбу на ланцюг, яка має підтвердити, що ланцюг не знімали потайки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: