fbpx
Сьогодні
16:24 07 Тра 2021

У Раді розповіли, над чим парламент буде працювати у травні

Фото Getty Images

У травні народні депутати Верховної Ради збираються розглянути перелік законів, які стосуються земельної, фінансової та судової реформ.

Про це розповіла депутатка від "Слуги народу" Олена Мошенець на телеканалі "Україна 24".

"Насамперед ми продовжимо розглядати правки до земельної реформи, одного із законопроєктів, який саме її стосується. Я сподіваюся, що за кілька днів ми їх розглянемо, сподіваюся на милосердя з боку, так скажемо, генераторів цих правок, які використовують їх для того, щоб виступити з певними політиканськими промовами. Водночас ми повинні дотримуватися регламенту", — сказала вона.

Мошенець перерахувала законопроєкти, які вимагають якнайшвидшого розгляду в парламенті.

"Я хочу відзначити, що на попередніх засіданнях були прийняті стислі строки для дуже важливих законопроєктів. І я маю надію, що після розгляду земельних поправок ми повернемося, наприклад, до завершення реформи фінансових ринків, завершення закону про ринок туризму, питання, які були розпочаті.

Плюс пан Арахамія пообіцяв, що в рамках співпраці з нашими міжнародними партнерами ще кілька важливих питань, які потрібно негайно обговорити. Це, зокрема, судова реформа, законопроєкт 3711-Д. Дуже багато навколо нього дискусій, це складний законопроєкт. Поданий новий законопроєкт про призначення директора Національного антикорупційного бюро. У 2022 році буде новий директор, і ми повинні мати нормальну процедуру, яка влаштує всіх і збереже прозорість. Є над чим працювати", — сказала вона.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: