fbpx
Сьогодні
21:49 06 Тра 2021

ЗМІ опублікували інформацію, що Єрмак перешкоджав зустрічі Блінкена та Епіфанія: той це заперечує

Фото: Офіс президента

Керівник Офісу президента України Володимира Зеленського і член РНБО Андрій Єрмак намагався заблокувати зустріч Предстоятеля ПЦУ митрополита Епіфанія та державного секретаря США Ентоні Блінкена, який прибув з офіційним візитом до Києва у четвер, 6 травня.

Про це повідомила "Релігійна правда".

Видавництво послалося на три незалежні один від одного джерела, які так чи інакше пов'язані з підготовкою та самим перебування держсекретаря США в Україні.

Однак сам Андрій Єрмак це спростовує.

"Будь-яка людина, яка знає, як організовуються візити такого рівня, абсолютно чітко розуміє, що навіть можливості такої немає ніколи – заблокувати якусь зустріч", – йдеться коментарі Єрмака, про що передає "Інтерфакс-Україна".

"Говорити що-небудь інше – це такого самого рівня "достовірна" інформація, як і фото Порошенка і Блінкена шестирічної давності, які опублікували, щоб збрехати, нібито Блінкен зараз у Києві зустрічається особисто з Порошенком", – сказав Єрмак.

За його словами, Україна зацікавлена в тому, щоб представники США і інші її стратегічні партнери завжди бачили повну картину того, що відбувається в країні. "Чим повніше розуміння України, тим набагато змістовніша співпраця", – зазначив він.

"І може хтось раніше намагався працювати на Банковій за якимось іншими правилами? Що ж, до добра це їх не довело. Та й тепер не допоможуть і такі фейки. Вони лише привчають аудиторію, що до медіаресурсів Порошенка не може бути жодної довіри", – йдеться в коментарі.

"До речі, щойно мав дуже теплу і довірчу бесіду з Епіфанієм", – підсумував Єрмак.

Нагадаємо, що раніше президент України Володимир Зеленський провів зустріч із Державним секретарем Сполучених Штатів Америки Ентоні Блінкеном.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: