fbpx
Сьогодні
21:44 06 Тра 2021

Матеріал "Рубрики" увійшов у шорт-лист премії "Честь професії-2021"

Організатори конкурсу журналістики "Честь професії-2021" оголосили шорт-лист фіналістів у шести основних та чотирьох спеціальних номінаціях.

Онлайн-видання "Рубрика" потрапило у шорт-лист номінації від платформи HelpSMI "Експерт-знахідка": Дмитро Журавльов та Анастасія Руденко, "Рубрика", "Як "перезавантажити" міську систему водопостачання. Досвід молдавського міста Тараклія".

Матеріал присвячено реформі водопостачання та зношеним трубам в українських містах. Так, у Слов'янську — місті в Донецькій області з населенням трохи більше ста тисяч людей — понад половина місцевих жителів відчуває нестачу води через зношеність водопровідних мереж, що призводить до постійних поривів і збоїв водопостачання. Слов'янськ відвідав менеджер з енергоефективності з Молдови Євген Каменщик і розповів ексклюзивно для "РУБРИКИ" 5 головних кроків на шляху до забезпечення містян якісною водою.

Как решить проблему с водой в городах Донбасса

Стан труб системи водопостачання у місті Слов'янськ

Більше інформації щодо конкурсу можна знайти на офіційному сайті. Слідкуйте за новинами на офіційній сторінці у Facebook

З матеріалами переможців конкурсу за усі одинадцять років можна ознайомитися за посиланням: https://cutt.ly/HlmWIJU

Це вже 12-й конкурс "Честь професії". Цьогоріч на конкурс надіслали найбільшу кількість матеріалів за всі роки існування проєкту – 812 (у 2020 році – 615, у 2019-му – 700).

У 2021-му вперше оцінюються роботи в номінації "Найкращий журналістський експеримент".

Імена переможців конкурсу "Честь професії 2021" будуть оголошені у середині травня.

Організатор конкурсу – Національна асоціація медіа.

Партнери конкурсу – Комісія з журналістської етики та сервіс HelpSMI. 

Інформаційні партнери конкурсу – "Детектор медіа", "Довгий пес", Urban Space Radio, "Рубрика", Інститут масової інформації, "Читомо", Happy Monday, ММР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: