fbpx
Сьогодні
17:55 04 Тра 2021

Компанія з Каліфорнії шукає людину, якій буде платити $120 тисяч в рік за любов до вина

Американська виноробня Murphy-Goode шукає в свою команду людину, якій будуть платити 10 тисяч доларів на місяць, оплачувати житло і забезпечать річним запасом вина.

Про це повідомила виноробня у вакансії, опублікованій на своєму сайті.

Murphy-Goode поділилися, що шукають таку людину, яка на питання «Червоне або біле?» буде відповідати: «Так, будь ласка».

У чому полягає суть роботи? В описі вакансії вказано: «Кожен ваш день може бути різним, залежно від ваших інтересів і захоплень. Ми будемо працювати з вами, щоб виявити вашу головну пристрасть і створити ідеальну посаду для роботи на виноробні. Ви будете співробітником, як і інші члени нашої команди, працюючи 40 годин на тиждень».

Сімейна виноробня існує з 1985 року. Створення вакансії вони пояснили тим, що після важкого року хотіли б допомогти комусь побудувати кар'єру в виноробстві і придумали реальну вдалу можливість працевлаштування. До слова, під час економічної кризи в 2009 році вони вже реалізували подібну ініціативу.

Виноробня знаходиться в Каліфорнії, в долині Сонома. Роботодавець буде оплачувати в ньому проживання своєму здобувачеві. «Ми оплачуємо оренду, роботу і вино, але не будемо управляти вашим життям. Оскільки це справжня робота, вона відкрита для одиноких людей, людей з сім'ями, домашніми тваринами і т. д. Отже, як тільки ви опинитеся тут, ми сподіваємося, що ви і ваші близькі вийдете з дому і досліджуєте округ Сонома, тому що це досить чудове місце для життя», – говорить опис вакансії.

Заявки кандидатів прийматимуть до 30 червня. Головна вимога до кандидата – любов до вина. Крім того, роботодавці будуть розглядати вакансії людей, які вже досягли 21-річного віку і живуть або мають право працювати в США. Щоб отримати цю роботу не потрібно мати досвід у виноробстві або здавати іспит сомельє. Для участі у відборі потрібно записати відеовізитку і завантажити на сайт виноробні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: