fbpx
Сьогодні
12:15 04 Тра 2021

Соратник олігарха Ахметова створює нову партію

Соратник олігарха Ріната Ахметова Борис Колесніков створює нову політичну силу.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

"Я справді займаюся створенням нового політичного проєкту. Він матиме назву "Україна – наш дім" Його основна ідея – зібрати найкращих людей з усіх сфер: промислового та аграрного сектору, сфери інформаційних технологій, медицини, освіти, соціальної сфери, малого та середнього бізнесу. Ідея створити таку партію у мене виникла давно, бо останнім часом в українській політиці гостро відчувається дефіцит професійних селфмейд-людей і політична сила, над якою я працюю, готова їх запропонувати", – розповів Колесніков.

За його словами, презентація цієї політичної сили відбудеться протягом наступних 30 днів (тобто наприкінці травня – на початку червня) і вона не буде партією одного регіону.

"У нас є спеціалісти і зі Львова, і з Ужгорода, і з Луцька, і з Вінниці, і з Одеси, і з Харкова, і з Дніпра. З "Опозиційного блоку" у партії поки що немає нікого, а з "Партії регіонів" – кілька людей. Конкретні прізвища ви зможете дізнатись на з'їзді", – зауважив Колесніков.

Він також додав, що основна мета його політсили – "менше номенклатурщини – більше свободи".

"Щодо потенційних виборців, то вони у нас є всюди: десь – більше, десь – менше, але всюди, від студентства до пенсіонерів", – підсумував Колесніков.

За словами політика, створенням партії "Україна – наш дім" він займається самостійно.

Як повідомляла Рубрика, наприкінці квітня у ЗМІ з'явилася інформація, що оточення Ріната Ахметова (а, можливо, і безпосередньо він сам) працює над створенням нового політичного проєкту, який може про себе заявити вже протягом кількох наступних місяців.

30 квітня Радіо Свобода звернулося за коментарем до Бориса Колеснікова з проханням підтвердити або спростувати свій намір створити нову політсилу, про що повідомли ЗМІ.

У відповідь тоді отримало коментар наступного змісту: "Ця інформація не відповідає дійсності. Новинського цього року я взагалі ще не бачив. Мене, окрім хокею, бізнесу та благодійності, наразі нічого не цікавить".

Однак, як стверджує Колесніков, це було повідомлення від його пресслужби і тому "сталось певне непорозуміння".

Довідка

Борис Колесніков – ексвіцепрем'єр України, ексміністр інфраструктури, народний депутат V, VI та VII cкликань від "Партії регіонів", бізнесмен.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: