fbpx
Сьогодні
22:01 03 Тра 2021

Стало відомо, про що говоритимуть на зустрічі Блінкен та Зеленський

Питання відставки голови "Нафтогаз України" Андрія Коболєва, а також наглядової ради НАК буде піднято американською стороною під час зустрічі держсекретаря США Ентоні Блінкена з українським президентом Володимиром Зеленським.

Про це повідомив виконуючий обов'язки помічника держсекретаря з європейських та євразійських справ Філіп Рікер під час брифінгу, пише 5 Канал.

"Я думаю, що інші члени міжнародного співтовариства, інші друзі України по всій Європі, в тому числі Міжнародний валютний фонд, також висловили занепокоєння з приводу деяких з цих кроків. Очевидно, що це буде в нашому порядку денному, коли ми зустрінемося з президентом Зеленським та іншими офіційними особами", – зазначив Рікер.

Під час свого брифінгу Рікер декілька раз згадував тему енергетики в Україні та називав "маніпулюванням" рішення Кабміну про звільнення Коболєва.

"Ми обов'язково, як я сказав раніше, підкреслимо заклик до українського керівництва поважати прозору практику корпоративного управління з точки зору управління, особливо щодо державних підприємств. І це, звичайно, відноситься і до енергетичного сектору", – сказав Рікер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: